Veeam Productlijn

Veeam Backup & Replication 5.0 voor VMware

Een revolutionaire back-up- en hersteloplossing voor VMware ESX- en ESXi-omgevingen met back-up en replicatie in één product.

Veeam Backup & ReplicationTM biedt 2-in-1 back-up and replication voor virtuele machines (VM’s) die op VMware ESX(i) draaien. Door de vPowerTM-technologie, waar momenteel patent op wordt aangevraagd, overwint Veeam Backup & Replication de beperkingen van traditionele backup en disaster recovery waardoor u over snel, flexibel en betrouwbaar herstel van al uw gevirtualiseerde applicaties, diensten en gegevens beschikt.

  • vPower: Virtualization-Powered Data Protection
  • SureBackupTM: 100% betrouwbaarheid
  • InstantRestoreTM: beste recovery time objects (RTO’s)
  • SmartCDPTM: beste recovery point objects (RPO’s)Veeam Monitor 5.0 voor VMware

De nieuwe standaard voor prestatiebeheer, capaciteitsplanning en probleemoplossing voor de hele VMware-infrastructuur

Veeam Monitor is een eenvoudig uit te rollen, framework-onafhankelijke oplossing voor VMware ESX/ESXi prestatiebeheer en is speciaal ontwikkeld om de prestaties van uw VMware VI-omgeving beter te beheren. Veeam Monitor biedt hulp bij foutopsporing en probleemoplossing, bij trendrapportage en capaciteitsplanning, waardoor u de prestaties van uw virtuele infrastructuur proactief kunt managen. Nu en op de lange termijn.

Veeam Reporter 4.0 voor VMware

Enterprise reporting, wijzigingsbeheer en capaciteitsplanning voor VMware

Veeam ReporterTM ontdekt, documenteert en analyseert uw hele virtuele infrastructuur. Het houdt een overzicht van alle objecten, instellingen en wijzigingen bij en geeft trends in performance en gebruik weer. Zodat u echt inzicht krijgt in uw virtuele infrastructuur - in het verleden, het heden en de toekomst. Reporter heeft een webbased dashboard dat u zelf aan kunt passen, en biedt directe toegang tot de meest recente informatie voor IT en Business managers. Reporter biedt een oplossing voor de uitdagingen die voortkomen uit virtualisatie.